Club de lectura a mida: Masculinitat(s) en construcció.
Biblioteca: Biblioteca Vila de Gràcia
Adreça: Torrent de l’Olla, 104
Telèfons: Tel. 93 284 77 90 Fax. 93 284 75 18
Descripció: En aquest club a mida farem tres trobades al voltant dels títols més significatius sobre masculinitats editats aquí en els darrers anys. I alhora ens serviran com a excusa per a difondre l'avanç de la branca dels llibres feministes dedicada a la construcció social i simbòlica de la masculinitat, així com les possibilitats de canvi dels homes respecte als models tradicionals i reaccionaris de gènere. Tothom serà benvingut.

Conducció a càrrec de Lluc Pagès, filòsof i educador social.
Incompatibilitats:
Observacions: - Primera sessió: dijous 11 d'abril a les 18.30 hores: "Hombres (blancos) cabreados, de Michel Kimel (Barlin Libros).

- Segona sessió: dijous 9 de maig a les 18.30 hores: "Contrapedagogías de la crueldad", de Laura Rita Segato (Editorial Prometeo).

- Tercera sessió: dijous 13 de juny a les 18.30 hores: "La voluntat de canviar", de Bell Hooks (Tigre de Paper).
 
Nombre de places: 25
Duració de cada sessió: 1,5 hores
Número de sessions: 3
Dates: Dijous 11 d'abril (18:30-20:30 h)
Dijous 9 de maig (18:30-20:30 h)
Dijous 13 de juny (18:30-20:30 h)
Període de pre-inscripció: Del 5 de gener de 2024 a les 00 h. al 14 de juny de 2024 a les 00 h.
 

 
Número de carnet:   
PIN:     
Nom:   
Primer cognom:   
Segon cognom:   
Telèfon:   
Correu electrònic:   
Data naixement:   - -  (dd-mm-aaaa)
Gènere:   


Estic informat/ada de la política de protecció de dades i dono el meu consentiment al tractament de les meves dades de caràcter personal.

 
Camp obligatori

D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades, us facilitem la informació bàsica sobre el tractament de les vostres dades personals.

Responsable del Tractament: Consorci de biblioteques de Barcelona.

Delegat de Protecció de Dades: podeu contactar-hi mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades, o per correu postal, dirigint-vos a av. Diagonal, 220, planta 4, 08018 Barcelona.

Finalitat del tractament:

1.- Activitats Espais multimèdia: Per les Inscripcions i gestió de cursos i tallers oferts al espais multimèdia, i les comunicacions electròniques necessàries que hi estiguin relacionades gestionem les teves dades dins el tractament 645.
Si realitzes cursos identificats com "cibernarium" comunicarem les teves dades a Barcelona Activa, empresa encarregada de dur a terme la seva gestió.
Podeu trobar tota la informació del tractament 645, a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0645

2.- Activitats a biblioteques: Per les inscripcions i gestió de les activitats i esdeveniments culturals que organitzen Biblioteques de Barcelona i les comunicacions necessàries per dur a terme l’activitat mateixa gestionem les teves dades dins el tractament 646.
Podeu trobar tota la informació del tractament 646, a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0646

Legitimació: la base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat al formalitzar la teva inscripció.

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades. Si no esteu satisfets/etes amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades: c. Rosselló, 214, 08008 Barcelona.

Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades