Bcnegra 23. Club de lectura “Suïcidis” de Mariló Àlvarez.
Biblioteca: Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver
Adreça: Comte Borrell, 44-46
Telèfons: Tel. 93 329 72 16 Fax. 93 329 67 28
Descripció: L’escriptora Mariló Àlvarez conversarà amb Anna Maria Villalonga sobre la seva novel•la Suïcidis S.A.
La Queralt, psicòloga de formació, treballa al Centre d’Assistència al Suïcidi (C.A.S.) número dotze, un organisme adscrit a la Seguretat Social que regula les sol•licituds de suïcidi dels seus pacients. La seva tasca consisteix a valorar cada cas i actuar-hi en conseqüència, sovint administrant fàrmacs mortals a aquelles persones que reuneixen els requisits adequats per accelerar la seva mort: malalties terminals, depressions cròniques, traumes familiars...
Suïcidis S.A. (Clandestina Editorial, 2022) va resultar premiada ex aequo amb el IX Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana 2022.
Mariló Àlvarez Sanchis (Picassent, 1987) és llicenciada en Periodisme, editora i escriptora. Dins de la narrativa, ha conreat sobretot la literatura juvenil de gènere, especialment la ciència-ficció i la fantasia.
El 2018 va publicar la seva primera novel•la, La primera onada (Edicions Bromera), Així com el seu primer recull de contes de ciència-ficció, Relats d’un futur imperfecte (Edelvives – Baula).
El 2020 va ser guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa per La taxidermista d’emocions (Edicions Bromera), una novel•la de caire realista a cavall entre la literatura per a adults i la literatura juvenil.
Incompatibilitats:
Observacions: Amb inscripció prèvia si es vol participar al club de lectura. 25 places disponibles. El llibre es podrà agafar en préstec biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.
 
Nombre de places: 25
Duració de cada sessió:
Número de sessions:
Dates: Dijous 9 de febrer (18:30-19:30 h)
Període de pre-inscripció: Del 12 de gener de 2023 a les 10 h. al 9 de febrer de 2023 a les 19 h.
 

Actualment aquest curs no té obert el període de pre-inscripció.