Bcnegra. Club de lectura Filo & Sofia: pensem i després investiguem (10 a 13 anys)
Biblioteca: Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver
Adreça: Comte Borrell, 44-46
Telèfons: Tel. 93 329 72 16 Fax. 93 329 67 28
Descripció: Filo & Sofia és una agència d’investigadors que es dedica a resoldre enigmes amb un mètode revolucionari: utilitzar el pensament filosòfic.
Ens visitarà Cuca Canals, escriptora dels tres llibres de la col•lecció: L'assassí dels ossets de peluix: explicat per Rinus Descartes, El cas de la fàbrica de la mort: explicat per Karlitus Marx i El cas curiós del pianista sense cap: explicat per Freddy Nietzsche, tots tres publicats per Edebé.
Cuca Canals és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a guionista en diverses pel•lícules de Bigas Luna. Ha publicat quatre novel•les per a adults i, a més, ha publicat diversos llibres infantils il•lustrats en col•laboració amb José Castro. També ha exposat la seva obra pictòrica i ha editat quatre llibres de poesia visual.

Sessió conduïda per l'escriptora Isabel del Río.
Incompatibilitats:
Observacions: Amb inscripció prèvia, si es vol participar al club de lectura. 12 places disponibles. El llibre es podrà agafar en préstec a Sant Antoni - Joan Oliver
Accés lliure fins a exhaurir-ne les places (aforament limitat).
 
Nombre de places: 12
Duració de cada sessió:
Número de sessions:
Dates: Dimarts 7 de febrer (17:30-19:00 h)
Període de pre-inscripció: Del 12 de gener de 2023 a les 10 h. al 7 de febrer de 2023 a les 18 h.
 

Actualment aquest curs no té obert el període de pre-inscripció.