Itinerari per la vila de Sant Andreu i la seva transformació urbanística
Biblioteca: Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra
Adreça: Segre, 24-32
Telèfons: Tel. 93 360 05 50
Descripció: El barri de Sant Andreu, com molts altres barris de Barcelona, ha patit diverses transformacions durant les últimes dècades. De ser un districte d'origen agrícola, passant per viure una evolució industrial fins a ser un barri modern on conviuen els nuclis antics amb les transformacions innovadores per tal de fer un barri més entretingut pel veïnat.

Gràcies a l'activitat Itinerari i reflexió sobre les transformacions urbanístiques a la vila de Sant Andreu de Palomar podreu descobrir com la indústria es va col·locar en la trama urbanística del barri i de com, amb el pas del temps, aquests mateixos espais s'han anat transformant en equipaments de diferent tipus, desenvolupant nous aspectes identitaris del barri en el marc de la ciutat de Barcelona.
Mostra'n més del text principal

Amb l'itinerari a càrrec de les arquitectes Clare Nelson i Chiara Mocci reflexionareu sobre com al llarg de la història dels darrers tres segles han anat canviant els actors que reclamen i determinen els canvis de funció dels espais ciutadans.
Incompatibilitats:
Observacions: Lloc de trobada: 10 h - Centre Cívic Sant Andreu, c/ Gran de Sant Andreu, 111

Organitza: Centre Cívic Sant Andreu i Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra
En el marc de la programació de la Biennal de Pensament de Barcelona 2022
 
Nombre de places: 25
Duració de cada sessió: 3 h
Número de sessions: 1
Dates: Dissabte 15 d'octubre (10:00-13:00 h)
Període de pre-inscripció: Del 15 de setembre de 2022 a les 09:30 h. al 14 d'octubre de 2022 a les 15 h.
 

 
Número de carnet:   
PIN:     
Nom:   
Primer cognom:   
Segon cognom:   
Telèfon:   
Correu electrònic:   
Data naixement:   - -  (dd-mm-aaaa)
Gènere:   


Estic informat/ada de la política de protecció de dades i dono el meu consentiment al tractament de les meves dades de caràcter personal.

 
Camp obligatori

D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades, us facilitem la informació bàsica sobre el tractament de les vostres dades personals.

Responsable del Tractament: Consorci de biblioteques de Barcelona.

Delegat de Protecció de Dades: podeu contactar-hi mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades, o per correu postal, dirigint-vos a av. Diagonal, 220, planta 4, 08018 Barcelona.

Finalitat del tractament:

1.- Activitats Espais multimèdia: Per les Inscripcions i gestió de cursos i tallers oferts al espais multimèdia, i les comunicacions electròniques necessàries que hi estiguin relacionades gestionem les teves dades dins el tractament 645.
Si realitzes cursos identificats com "cibernarium" comunicarem les teves dades a Barcelona Activa, empresa encarregada de dur a terme la seva gestió.
Podeu trobar tota la informació del tractament 645, a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0645

2.- Activitats a biblioteques: Per les inscripcions i gestió de les activitats i esdeveniments culturals que organitzen Biblioteques de Barcelona i les comunicacions necessàries per dur a terme l’activitat mateixa gestionem les teves dades dins el tractament 646.
Podeu trobar tota la informació del tractament 646, a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0646

Legitimació: la base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat al formalitzar la teva inscripció.

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades. Si no esteu satisfets/etes amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades: c. Rosselló, 214, 08008 Barcelona.

Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades