Lectures compartides
Biblioteca: Biblioteca Bon Pastor
Adreça: Estadella, 64
Telèfons: Tel. 93 498 02 16
Descripció: Taller de lectura infantil per a conèixer noves lectures d’una manera dinàmica i divertida.
Incompatibilitats:
Observacions: Per nenes i nens de 8 a 10 anys

Conductor: Blai Senabre
 
Nombre de places: 15
Duració de cada sessió: 1h.
Número de sessions: 8h.
Dates: Dimarts 18 d'octubre (17:30-18:30 h)
Dimarts 15 de novembre (17:30-18:30 h)
Dimarts 13 de desembre (17:30-18:30 h)
Període de pre-inscripció: Del 9 de setembre de 2022 a les 00 h. al 31 de maig de 2023 a les 00 h.
 

 
Número de carnet
del menor de 14 anys:
  
PIN:     

Dades del participant (menor de 14 anys)

Nom:   
Primer cognom:   
Data naixement:   - -  (dd-mm-aaaa)
Edat:   

Dades del pare, mare o tutor

Nom i cognoms:   
Correu electrònic:   
(en cas d'activitat en línia, és l'adreça on s'enviarà l'enllaç)
Telèfon:   


Com a pare, mare o tutor legal declaro que he llegit i conec la política de protecció de dades i dono el meu consentiment per al tractament de les dades personals del menor amb les finalitats indicades. En cas que l'activitat sigui en línia, consenteixo que el menor hi participi a través de la plataforma especificada a l'apartat observacions.

 
Camp obligatori

D'acord amb el Reglament General de Protecció de Dades, us facilitem la informació bàsica sobre el tractament de les vostres dades personals.

Responsable del Tractament: Consorci de biblioteques de Barcelona.

Delegat de Protecció de Dades: podeu contactar-hi mitjançant l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades/contacteu-amb-delegat-proteccio-dades, o per correu postal, dirigint-vos a av. Diagonal, 220, planta 4, 08018 Barcelona.

Finalitat del tractament:

1.- Activitats Espais multimèdia: Per les Inscripcions i gestió de cursos i tallers oferts al espais multimèdia, i les comunicacions electròniques necessàries que hi estiguin relacionades gestionem les teves dades dins el tractament 645.
Si realitzes cursos identificats com "cibernarium" comunicarem les teves dades a Barcelona Activa, empresa encarregada de dur a terme la seva gestió.
Podeu trobar tota la informació del tractament 645, a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0645

2.- Activitats a biblioteques: Per les inscripcions i gestió de les activitats i esdeveniments culturals que organitzen Biblioteques de Barcelona i les comunicacions necessàries per dur a terme l’activitat mateixa gestionem les teves dades dins el tractament 646.
Podeu trobar tota la informació del tractament 646, a l’enllaç: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/proteccio-de-dades?tractament=0646

Legitimació: la base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat al formalitzar la teva inscripció.

Drets de les persones: podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació sobre les vostres dades, mitjançant l’ enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades. Si no esteu satisfets/etes amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades: c. Rosselló, 214, 08008 Barcelona.

Podeu trobar tota la informació de la nostra política de privacitat i protecció de dades a https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades