Club de lectura de llengua catalana (nivell bàsic)
Biblioteca: Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta
Adreça: Pl. de Carmen Laforet, 11
Telèfons: 93 408 06 67
Descripció: Adreçat a persones amb un nivell bàsic de català que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa. Aquest club també vol fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.
Incompatibilitats:
Observacions: Normativa bàsica dels clubs de lectura:
- Per participar en els clubs de lectura cal disposar de carnet de biblioteques.
- Si hi ha llista d'espera, es perd la plaça en fer dues faltes d'assistència sense justificar.

Nombre de sessions:
Habitualment els clubs de lectura consten de set sessions. De tota manera, puntualment aquest nombre pot variar per determinades circumstàncies.

“De cara a aconseguir una comunicació més àgil amb els conductors del club de lectura que Biblioteques de Barcelona fa amb el Consorci de Normalització Lingüística, i amb l’objectiu que puguin compartir materials relatius a les lectures treballades, us informem que compartirem les adreces de correu electrònic de les persones inscrites en aquest club de lectura amb el Consorci de Normalització Lingüística.
Per tant, en formalitzar la inscripció donareu el consentiment per a la citada comunicació de les vostres dades personals.
Per a la vostra seguretat, us informem que des del Consorci de Normalització Lingüística només podran fer servir aquestes adreces de correu electrònic amb aquesta finalitat, és a dir, amb qüestions relacionades amb el club de lectura i que un cop finalitzada l'activitat les eliminaran. Per a mes informació sobre el tractament de dades pots consultar la nostra política completa de protecció de dades a: https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/politica_privacitat.pdf

Club de lectura presencial.Conductora: Aurora Cupane.Hi col·labora: CNL.

Llistat de lectures:

Octubre:" La guerra dels mons"
Novembre: "Cyrano de Bergerac"
Desembre: "Conte de Nadal"
Gener: "L'Aigua del Rif"
Febrer: Dr. Jekyll i Mr. Hyde
Març: "Madame Bovary"
Abril:" Molt soroll per no res"
Maig:" Kafka i la nina viatgera"
Juny: "El petit príncep"


De cara a aconseguir una comunicació més àgil amb els conductors del club de lectura que Biblioteques de Barcelona fa amb el Consorci de Normalització Lingüística, i amb l’objectiu que puguin compartir materials relatius a les lectures treballades, us informem que compartirem les adreces de correu electrònic de les persones inscrites en aquest club de lectura amb el Consorci de Normalització Lingüística.

Per tant, en formalitzar la inscripció donareu el consentiment per a la citada comunicació de les vostres dades personals.

Per a la vostra seguretat, us informem que des del Consorci de Normalització Lingüística només podran fer servir aquestes adreces de correu electrònic amb aquesta finalitat, és a dir, amb qüestions relacionades amb el club de lectura i que un cop finalitzada l'activitat les eliminaran. Per a mes informació sobre el tractament de dades pots consultar la nostra política completa de protecció de dades a:

https://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/sites/default/files/politica_privacitat.pdf
 
Nombre de places: 15
Duració de cada sessió: 1 h
Número de sessions: 7
Dates: Dilluns 24 d'octubre (18:30-19:30 h)
Dilluns 21 de novembre (18:30-19:30 h)
Dilluns 19 de desembre (18:30-19:30 h)
Dilluns 23 de gener (18:30-19:30 h)
Dilluns 27 de febrer (18:30-19:30 h)
Dilluns 27 de març (18:30-19:30 h)
Dilluns 24 d'abril (18:30-19:30 h)
Dilluns 22 de maig (18:30-19:30 h)
Període de pre-inscripció: Del 9 de setembre de 2022 a les 00 h. al 8 de novembre de 2022 a les 00 h.
 

Actualment aquest curs no té places disponibles.