Parlem amb Rebecca Makkai
Biblioteca: Biblioteca Jaume Fuster
Adreça: Pl. de Lesseps, 20-22
Telèfons: Tel. 93 368 45 64 Fax. 93 368 45 65
Descripció: L’autora parlarà amb l’escriptora i traductora Bel Olid sobre el seu últim llibre, Els grans optimistes / Los optimistas

Finalista del Premi Pulitzer i del National Book Award, considerat un dels 10 millors llibres del 2018 pel New York Times i guanyador de més de mitja dotzena de premis literaris, Els grans optimistes (Edicions del Periscopi) / Els optimistes (Sexto Piso) retrata els estralls de l’epidèmia de la sida als anys vuitanta en els cercles de joves gais a través de la història d’en Yale Tishman, que el 1985 és el director d’una galeria d’art de Chicago que està a punt de triomfar amb l’exposició d’una col·lecció de pintures dels anys vint. Però en paral·lel a l’arrencada de la seva carrera, l’acarnissament de l’epidèmia de la sida el va encerclant. Un a un, els seus amics es van infectant: després del funeral del seu amic Nico, el virus es fa cada vegada més present. Aviat, l’única persona que li quedarà serà la Fiona, la germana petita del Nico.

Trenta anys després, la Fiona és a París buscant la seva filla, que ha estat abduïda per una secta. Mentre s’està a casa d’un vell amic, un famós fotògraf que va documentar l’epidèmia de la sida a Chicago als vuitanta, finalment pren consciència de quina manera devastadora la crisi de la sida va afectar la seva vida i la relació amb la seva filla.

Hi col·labora: Edicions del Periscopi i Sexto Piso
Incompatibilitats:
Observacions:
 
Nombre de places: 130
Duració de cada sessió: 1:30h
Número de sessions: 1
Dates: Dimecres 20 d'octubre (18:30-20:00 h)
Període de pre-inscripció: Del 6 d'octubre de 2021 a les 00 h. al 20 d'octubre de 2021 a les 10 h.
 

 
Número de carnet:   
PIN:     
Nom:   
Primer cognom:   
Segon cognom:   
Telèfon:   
Correu electrònic:   
Data naixement:   - -  (dd-mm-aaaa)
Gènere:   


He llegit i accepto la política de protecció de dades.

 
Camp obligatori

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Consorci de Biblioteques de Barcelona (Tractament 646_Activitats), tractament "INSCRIPCIÓ ACTIVITATS CULTURALS".
Finalitat del tractament: gestionar les activitats i els esdeveniments culturals que organitzen les Biblioteques de Barcelona, incloses les comunicacions necessàries per dur a terme l'activitat mateixa.
Legitimació: La base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat amb la teva inscripció.
Destinataris de les dades: Tret d'obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió així com d'altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets, pots drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades