Parlem amb Rachel Cusk
Biblioteca: Biblioteca Esquerra de l'Eixample-Agustí Centelles
Adreça: Comte d'Urgell, 145-147
Telèfons: 93 4539881
Descripció: L’autora parlarà amb el periodista i escriptor Antonio Lozano sobre la seva darrera novel·la, Segunda casa / L’altra casa.

L'art, la literatura, el privilegi masculí o la bellesa física i la seva decadència són alguns dels temes que l'autora aborda en aquesta obra que ha estat lloada per la crítica per la seva perfecció formal i penetració psicològica.

A Segunda casa (Libros del Asteroide) / L’altra casa (Les Hores) una dona convida un prestigiós pintor a passar una temporada amb ella i la seva família a una casa de convidats que acaben de construir al costat de la remota maresma en què viuen; profundament commoguda per la seva pintura, té l'esperança que la particular mirada de l'artista il·lumini des d'una nova perspectiva la seva pròpia existència. La visita alterarà la quietud de la seva vida i li revelarà aspectes tan singulars de l'existència humana com la distància que separa la realitat de les ficcions que ens construïm, les subtils dinàmiques de poder que dominen les nostres relacions, especialment entre homes i dones, o les dificultats per ser autènticament lliure.

Rachel Cusk és autora de diverses obres de ficció i no ficció, entre les quals destaquen la revolucionària trilogia A contraluz, A contraluz (2014), Tránsito (2016) i Prestigio (2018), i els llibres de memòries A Life’s Work (2001) i Despojos (2012). La publicació de Segunda casa (Libros del Asteroide) / L’altra casa (Les hores) la confirma com una de les autores més influents de la narrativa actual.

Hi col·labora: Libros del Asteroide / Les hores
Incompatibilitats:
Observacions:
 
Nombre de places: 110
Duració de cada sessió: 1:30h
Número de sessions: 1
Dates: Dimecres 27 d'octubre (18:30-20:00 h)
Període de pre-inscripció: Del 4 d'octubre de 2021 a les 00 h. al 27 d'octubre de 2021 a les 10 h.
 

 
Número de carnet:   
PIN:     
Nom:   
Primer cognom:   
Segon cognom:   
Telèfon:   
Correu electrònic:   
Data naixement:   - -  (dd-mm-aaaa)
Gènere:   


He llegit i accepto la política de protecció de dades.

 
Camp obligatori

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractament: Consorci de Biblioteques de Barcelona (Tractament 646_Activitats), tractament "INSCRIPCIÓ ACTIVITATS CULTURALS".
Finalitat del tractament: gestionar les activitats i els esdeveniments culturals que organitzen les Biblioteques de Barcelona, incloses les comunicacions necessàries per dur a terme l'activitat mateixa.
Legitimació: La base legal pel tractament és el teu consentiment atorgat amb la teva inscripció.
Destinataris de les dades: Tret d'obligació legal les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió així com d'altres drets reconeguts a la normativa.
Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els teus drets, pots drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades aquí: http://ajuntament.barcelona.cat/biblioteques/ca/canal/proteccio-de-dades